joi, mai 22, 2008

... analiza relatiilor dintre media si noile tehnologii de comunicare


" ... Din ce in ce mai multe organizatii de media si nu numai, incep sau au dezvoltat deja o multitudine de entitati online, generand atat o inflatie a continutului, cat si o suprasolicitare a spatiului public din punctul de vedere al instrumentelor de influentare a agendei, atrofiind, prin promovarea excesiva a progreselor tehnologice, elementul uman din aceasta ecuatie. In fata acestei realitati, omul contemporan resimte o alienare sociala pentru care nu are inca antidot. Desi majoritatea celor implicati in fenomen sustin ca exista o evolutie si perspectivele sunt optimiste, metodele socio-umane de masurare efectiva a impactului au ramas in urma progreselor tehnologice care au fost favorizate in detrimentul primelor deoarece aparatul teoretic a fost ignorat nepermis de mult. ... "

"... analiza relatiilor dintre media si noile tehnologii de comunicare"
Iulian Basescu

4 comentarii:

Anonim spunea...

tu iar te aberezi bah! vezi sa nu te ia somnu!

Unknown spunea...

1. ar fi fost frumos/decent sa-ti declini identitatea!

2. daca aberez, chiar te rog sa ma luminezi :)

3. poate sunt primul din .ro care spune chestia asta, insa in tarile fara program la apa calda este noua directie in domeniu!!!

Anonim spunea...

Intr-adevar, in tarile fara program la apa calda este super CUL sa te bati in cele mai tari tehnologii,mai ales cand tu habar nu ai despre ce vorbesti si ai ramas undeva agatat prin `96 - `98 cand "inovai" link exchange-ul.

Anonim spunea...

am zis ca te aberezi. si tot continui sa te aberezi. aberantule!